E eci07 Kayıtlı Öğrenci 28 Ara 2010 #4,062 bana sormadığının farkındayım ama üstüme alınmak istedim iyim teşekkür ederim sen nasılsın?:cici
I in trouble Kayıtlı Öğrenci 28 Ara 2010 #4,064 eebru' Alıntı: :haha geldiim geldiiim.. az biraz daha ses verde tam bulim seni :haha :zuz bu arada nassın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Ebrucum sen nasılsın Sesim iyi çıkıyor bak gelmeye başladınız hep böle bağırimmmi ben kendiniz gelin yav
eebru' Alıntı: :haha geldiim geldiiim.. az biraz daha ses verde tam bulim seni :haha :zuz bu arada nassın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Ebrucum sen nasılsın Sesim iyi çıkıyor bak gelmeye başladınız hep böle bağırimmmi ben kendiniz gelin yav
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 29 Ara 2010 #4,071 Bende uzun zaman sonra bu saatte buralardayım Günaydınnn
I in trouble Kayıtlı Öğrenci 29 Ara 2010 #4,078 eebru' Alıntı: sesini duydum geldim hemen.. :haha Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın Artık böyle seslenicem herkese
eebru' Alıntı: sesini duydum geldim hemen.. :haha Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın Artık böyle seslenicem herkese
E eebru Kayıtlı Öğrenci 29 Ara 2010 #4,079 iyi olur.. da ses de kopukluk oluyor arada ya.. bi ayar versen.. :haha