I isokor Kayıtlı Öğrenci 30 Eki 2010 #3,821 tamam toprağım teşekkür ettim ne getirim gelirken "güle gül vermeyi sevmem" fincan keklerle geliyim içeriz bi çaydan bi ondan
tamam toprağım teşekkür ettim ne getirim gelirken "güle gül vermeyi sevmem" fincan keklerle geliyim içeriz bi çaydan bi ondan
O only roses Kayıtlı Öğrenci 30 Eki 2010 #3,822 eveeeeetttt o meşhur fincan keklerinden istiyorumm:alkış
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 30 Eki 2010 #3,825 only roses' Alıntı: isokor iyi degil bu gün çıkın çıkın gelin diyo:haha Genişletmek için tıkla ... seda sayan hep öyle söylüyoya aklıma o geldi çıkın çıkın gelin deyince
only roses' Alıntı: isokor iyi degil bu gün çıkın çıkın gelin diyo:haha Genişletmek için tıkla ... seda sayan hep öyle söylüyoya aklıma o geldi çıkın çıkın gelin deyince
O only roses Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #3,828 niye beni ayırıp seçtin kız hepimizin akşamı iyi olur inş
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #3,829 en son sen yazmışsınya ondan...bide snein yern bende ayrı canım arkadaşım....ama hepinize cümleten hayırlı akşmalr tabiki.))
en son sen yazmışsınya ondan...bide snein yern bende ayrı canım arkadaşım....ama hepinize cümleten hayırlı akşmalr tabiki.))
K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #3,831 eebru' Alıntı: çay demledim içmek isteyen var mı?? Genişletmek için tıkla ... çaya gelirim ama 2 gün olmuş yeni gördüm.kusura bakma.sen yenisini demlersin artık canım.
eebru' Alıntı: çay demledim içmek isteyen var mı?? Genişletmek için tıkla ... çaya gelirim ama 2 gün olmuş yeni gördüm.kusura bakma.sen yenisini demlersin artık canım.
E eebru Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #3,832 kevin_norton' Alıntı: çaya gelirim ama 2 gün olmuş yeni gördüm.kusura bakma.sen yenisini demlersin artık canım. Genişletmek için tıkla ... aa ayıpsın sen gel ben sana börek bile açarım
kevin_norton' Alıntı: çaya gelirim ama 2 gün olmuş yeni gördüm.kusura bakma.sen yenisini demlersin artık canım. Genişletmek için tıkla ... aa ayıpsın sen gel ben sana börek bile açarım