O only roses Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2010 #3,661 Ooo hayırdır toprak uyuman gerkmiyormu senin bu saatte
I isokor Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2010 #3,662 Daha uyumadım toprağım bekliyorum uykuyu kahvaltı bari yapim dedim sıcak ekmek aldım omlet yapıyo Meral Hanım
Daha uyumadım toprağım bekliyorum uykuyu kahvaltı bari yapim dedim sıcak ekmek aldım omlet yapıyo Meral Hanım
I isokor Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2010 #3,664 oke teşekkür ettim sen yaptın sanırım kahvaltını¿ şimdiye hani bana gibisine şeyler yazardın yoksa görüşürüz
oke teşekkür ettim sen yaptın sanırım kahvaltını¿ şimdiye hani bana gibisine şeyler yazardın yoksa görüşürüz
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2010 #3,665 omlet felan oh valla bende bugun çarşıda yaptım kahvaltıyı arkadaşla süperdiii
I isokor Kayıtlı Öğrenci 12 Tem 2010 #3,668 bu forum üstündeki güncel konu gösterme bölümü ii güzelde tıkladığımda son sayfaya yönlendirilmek istiyorum siz ne düşünüyosunuz¿
bu forum üstündeki güncel konu gösterme bölümü ii güzelde tıkladığımda son sayfaya yönlendirilmek istiyorum siz ne düşünüyosunuz¿
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 12 Tem 2010 #3,669 isokor' Alıntı: bu forum üstündeki güncel konu gösterme bölümü ii güzelde tıkladığımda son sayfaya yönlendirilmek istiyorum siz ne düşünüyosunuz¿ Genişletmek için tıkla ... düzenlenebiliyosa yapılsın ama sonuncu sayfaya basınca da sonuncu sayfaya yönlendiriliyoruz.fena fikir değil bir iki tık az basarız
isokor' Alıntı: bu forum üstündeki güncel konu gösterme bölümü ii güzelde tıkladığımda son sayfaya yönlendirilmek istiyorum siz ne düşünüyosunuz¿ Genişletmek için tıkla ... düzenlenebiliyosa yapılsın ama sonuncu sayfaya basınca da sonuncu sayfaya yönlendiriliyoruz.fena fikir değil bir iki tık az basarız
N nanina Kayıtlı Öğrenci 16 Tem 2010 #3,673 fatma' Alıntı: hoşgeldin nanina Genişletmek için tıkla ... nasılsın fatma
O only roses Kayıtlı Öğrenci 16 Tem 2010 #3,679 iyiyim teşekkürler sen nasılsın peki hangi bölümde okuyorsun
R ROSEŞAH Kayıtlı Öğrenci 17 Tem 2010 #3,680 Günaydınlar, güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum aöfdestek ailesi