O only roses Kayıtlı Öğrenci 1 May 2010 #3,528 Bu sabah bir anahtar olun ve hayatınızdaki kilitleri açın. Bir dostunuzun elinden tutun. Bir deniz yıldızının hayatını kurtarın. "gününüz aydın olsun."
Bu sabah bir anahtar olun ve hayatınızdaki kilitleri açın. Bir dostunuzun elinden tutun. Bir deniz yıldızının hayatını kurtarın. "gününüz aydın olsun."
S sakyuzlu Kayıtlı Öğrenci 1 May 2010 #3,529 tatlı cadı' Alıntı: selamlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... tşk.edr. siz nasılsınız...
? ............................. 8 May 2010 #3,533 Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara....
Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara....
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 8 May 2010 #3,535 Alman_' Alıntı: Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara.... Genişletmek için tıkla ... bi daha girmeyecektin hani?? bi derdin varsa ima etme insanca konuş! 50 kere söluoruz..
Alman_' Alıntı: Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara.... Genişletmek için tıkla ... bi daha girmeyecektin hani?? bi derdin varsa ima etme insanca konuş! 50 kere söluoruz..
? ............................. 8 May 2010 #3,536 az önce sinekmi vızıldadı bana ölee geldi sanki ... sinekdir sinek ... yoksa daha ne olcak (only rose )
az önce sinekmi vızıldadı bana ölee geldi sanki ... sinekdir sinek ... yoksa daha ne olcak (only rose )
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 9 May 2010 #3,537 Alman_' Alıntı: Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara.... Genişletmek için tıkla ... İthamların ağır değil mi sence ?
Alman_' Alıntı: Bakalım bi dahakine ne zaman banlayacaklar beni... Alışdım nası olsa yargısız infazlara ve ot gibi yaşayan insanlara.... Genişletmek için tıkla ... İthamların ağır değil mi sence ?
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 9 May 2010 #3,539 Sonsuz Nur' Alıntı: ayyyy çok sinirliyim...... Genişletmek için tıkla ...