O only roses Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2010 #3,279 obsesif' Alıntı: iyi akşamlar.sen beni pek sallamasan da bu ara Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. canım nerden vardın bu kanıya sen kırıldın mı sen bana hadi barışalım Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
obsesif' Alıntı: iyi akşamlar.sen beni pek sallamasan da bu ara Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. canım nerden vardın bu kanıya sen kırıldın mı sen bana hadi barışalım Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2010 #3,280 By_tr' Alıntı: :d iyi akşamlar arkadaşlar nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyo eski hale getirmeye çalışıyoruz sizde nasıl gidiyor
By_tr' Alıntı: :d iyi akşamlar arkadaşlar nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyo eski hale getirmeye çalışıyoruz sizde nasıl gidiyor