Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 4 Eki 2009 #3,026 Sıkı can iyidir geç çıkar Annem hep söylerdi iyice deli olurdum
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 4 Eki 2009 #3,028 valla ben önceden delirdim patlayacam yoksa bşyler yapmam lazım yardımcı olun ne yapsam geçmiyor sıkıntım
valla ben önceden delirdim patlayacam yoksa bşyler yapmam lazım yardımcı olun ne yapsam geçmiyor sıkıntım
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 4 Eki 2009 #3,029 Sürükleyici bi kitap okuDikkat et fazla sürüklenme uçuruma kadar
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 4 Eki 2009 #3,035 tek başıma film izlenmezki ama valla saat geç olmasa erkek olsaydım dışarı çıkardım ama nerdeeeeeeeeeeeee
tek başıma film izlenmezki ama valla saat geç olmasa erkek olsaydım dışarı çıkardım ama nerdeeeeeeeeeeeee
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #3,036 Merhaba yurdumun sıcak kanlı insanı.Hoşgeldin.Adanalıyık Allah'ın adamıyık Adana'nın neresindensin?
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #3,039 Ben Adana'dan değilim de.Adan Kozan galiba.Orda bi arkadaş vardı
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #3,040 crazy_angel' Alıntı: iyi geceler herkese adanadan sıcacık bir merhaba Genişletmek için tıkla ... merhabalar...ne güzel sıcak yerdesin...biz burada donuyoruz
crazy_angel' Alıntı: iyi geceler herkese adanadan sıcacık bir merhaba Genişletmek için tıkla ... merhabalar...ne güzel sıcak yerdesin...biz burada donuyoruz