Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla öyle.Ama şimdi de sonuçlar nasıl gelecek stresi var.Bu öğrenci milletinin stresi bitmez.Ömrümün 14 yılını okuyarak geçirdim.En güzel çağlarım sıra tepesinde kollarım çürüyerek geçti:p:p

€lif;158475' Alıntı:
Valla öyle.Ama şimdi de sonuçlar nasıl gelecek stresi var.Bu öğrenci milletinin stresi bitmez.Ömrümün 14 yılını okuyarak geçirdim.En güzel çağlarım sıra tepesinde kollarım çürüyerek geçti:p:p

sen gene iyi ben yedi yasimdan beri ugrasiyorum :P daha yeni bitti ama yinede devam etmek istiyorum:D:D

Neyse arkadaşlar size iyi sohbetler.Ben gideyim.Sohbet çok güzeldi.Daha gidip sahura fıstıklı katmer yapıcam.Becerebilirsem tabi :)

€lif;158477' Alıntı:
Neyse arkadaşlar size iyi sohbetler.Ben gideyim.Sohbet çok güzeldi.Daha gidip sahura fıstıklı katmer yapıcam.Becerebilirsem tabi :)

elif yapamassın sen gibime geliyor :eek::) fıstık g.antep fıstıgımı o lezzeti fıstık veriyor çünkü...sanada iyi geceler hayırlı sahurlar...umarım başarırsın..resmini çek forumda yayınlayalım...:)

Valla yöresel lezzetler çok güzel oluyor ama insan ramazanda hergün değişik şeyleri yemek istiyor.Hergün de ne yapayım diye düşüne düşüne bi hal oldum.Uydurmasyon yemekler yapıyorum ben de

Geri
Üst Alt