B By_tr Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,162 merhaba arkadaşlar ste sık sık hata veriyor kopukluk oluyor
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,166 hemşom napün cıız.öjledim seni..amaaan bende ders yapimm ..sein gibi....püüüf
G gözen Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,167 ooo hemşom da buraymış... bende seni özledim hemşom .. dersler finaller uğraşıyoz işte kilo veririyo bu stres yaf
ooo hemşom da buraymış... bende seni özledim hemşom .. dersler finaller uğraşıyoz işte kilo veririyo bu stres yaf
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,168 bencede hemşom..........hiç surma..napan bizde sınawları werelim ..bol bol werdiklerimiz alırızz....kısır günleri yaparızzz..
bencede hemşom..........hiç surma..napan bizde sınawları werelim ..bol bol werdiklerimiz alırızz....kısır günleri yaparızzz..
G gözen Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,169 he kız hiç sorma canım çekti bak şimdi.. oh bide turşu yanına..hemşom bizim bahçede yapalım kız bir gün..
he kız hiç sorma canım çekti bak şimdi.. oh bide turşu yanına..hemşom bizim bahçede yapalım kız bir gün..
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,170 hea olur bak ...turşu,,çiğköfte...pastalar...ooooo.valla garnım açıktı.....
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,172 aynen canım...havalarda güsel ...inş.şu sınavları da verirsek .kutlamayı hakettik....
G gözen Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,173 demi ya bir güzel dağıtırdık valla.. ama önce notları görelim sonra..
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 18 May 2009 #2,174 Aynen canım .....az kaldı şunun şurasında.....durmak yoookk...
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 19 May 2009 #2,177 Poff ablamın canımı çektü yahh Uf bn kendı ellerımle yapıcam sana da getircem söz sen İstanbula geldıgınde hıh
Poff ablamın canımı çektü yahh Uf bn kendı ellerımle yapıcam sana da getircem söz sen İstanbula geldıgınde hıh