P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 27 Nis 2009 #1,683 aksion' Alıntı: nedenkı ya solede bzıde senın adına sevınelım Genişletmek için tıkla ... kuşLar böcekLer çiçekLer he böööLe kımıL kımıL oLdu tabiat bu yüzden
aksion' Alıntı: nedenkı ya solede bzıde senın adına sevınelım Genişletmek için tıkla ... kuşLar böcekLer çiçekLer he böööLe kımıL kımıL oLdu tabiat bu yüzden
P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 27 Nis 2009 #1,685 yaf hakket bişey yok nöbetçiyim bugün uzuuuuuuuuun bi aradan sonra ( sanırım 2 gün ) yine nöbet geLdi ondan böyLeyim
yaf hakket bişey yok nöbetçiyim bugün uzuuuuuuuuun bi aradan sonra ( sanırım 2 gün ) yine nöbet geLdi ondan böyLeyim
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #1,689 asterıx' Alıntı: Arkadaşlar merveg i gören varmı yakın zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... gerçi pek giremiyorum ama bende rastlamadım ahmet bayadır kayıp ilanımı versek ne imposible melek te yok bu arada
asterıx' Alıntı: Arkadaşlar merveg i gören varmı yakın zamanlarda ? Genişletmek için tıkla ... gerçi pek giremiyorum ama bende rastlamadım ahmet bayadır kayıp ilanımı versek ne imposible melek te yok bu arada
P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #1,694 hemşom eşantiyon daha iyi iLaçLar var ama sanırım yorgunLuktan benimki
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #1,695 slm millet yeni görevin hayırlı olsun pıtırcık yönetimide tebrik ediyoruz
Т тHєy Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #1,700 valla tam kadro burda olmaya calıstık ama aksılık ıste affedın haşmetlı maaalım