K kubar43 Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,141 ewet e öğrenme potalındaki soruları burda varmış herhalde duyduğuma göre ama indirecek bir yer bulamadım
ewet e öğrenme potalındaki soruları burda varmış herhalde duyduğuma göre ama indirecek bir yer bulamadım
M MatmazeL Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,142 bozcimbom' Alıntı: merhaba arkadaşlar bu sınavlar hangi tarihte açıklanıyor haberiniz varmı acaba bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok sevindirik olacağım ) Genişletmek için tıkla ... Tam emin deilim ama 28 29 Nisan sanırım Bu ayın sonuna dogru açıklanır yane
bozcimbom' Alıntı: merhaba arkadaşlar bu sınavlar hangi tarihte açıklanıyor haberiniz varmı acaba bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok sevindirik olacağım ) Genişletmek için tıkla ... Tam emin deilim ama 28 29 Nisan sanırım Bu ayın sonuna dogru açıklanır yane
M MatmazeL Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,144 bozcimbom' Alıntı: hmm anladım çokkk teşkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz..(=
M MatmazeL Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,146 bozcimbom' Alıntı: olsun ben yinede teşekkür edeyim ) Genişletmek için tıkla ... Tebessüm ettirdiniz saolun
bozcimbom' Alıntı: olsun ben yinede teşekkür edeyim ) Genişletmek için tıkla ... Tebessüm ettirdiniz saolun
B bozcimbom Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,147 gülmek lazım bazen tebessümde başlangıç ))
M MatmazeL Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,148 bozcimbom' Alıntı: gülmek lazım bazen tebessümde başlangıç )) Genişletmek için tıkla ... Haklısınız teşekkürler..(=
bozcimbom' Alıntı: gülmek lazım bazen tebessümde başlangıç )) Genişletmek için tıkla ... Haklısınız teşekkürler..(=
B bozcimbom Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,149 ben gülen insanı severim çevremdede genellikle güler yüzlü insanlar vardır gülmek insana huzur veriyor bence
ben gülen insanı severim çevremdede genellikle güler yüzlü insanlar vardır gülmek insana huzur veriyor bence
M MatmazeL Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,150 Haklısınız efendim..(= Neyse iyi günler çıkmam gerek..
F frtkorkmaz Çömez Öğrenci Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2009 #1,153 Allah allah bu sohbete doyum olmaz vallahi,durun çay alıp geliyorum
B beripek Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #1,155 ben sınav sonuclarıma baktım bile..orta karar :S
I ismail933 Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #1,156 ben geldim moralim çok bozuk arkd ders çalışmadan beni geeeçti yardım edin
I ismail933 Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #1,157 walla merakla bekliyoruz ama 15 güne kadar açıklanır
I ismail933 Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #1,158 sohbet falan yok ya sorularıda bulamadım zaten moarlim bozuk
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #1,159 günaydın arkadaşlar bol yağışlı bir bahar sabahından mis gibi çiçek kokulu selamlar