Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merabalar ben geldim hu hu kismecikler yokmu yhaaa sisle bişi paylaşcam ben bgn guneşi görmeye gittim :( çok acıklıydı ühüüüüüü orda çok hoşuma giden bişi vardı berfinin aşkı!!! berfin doğuda sadece karda açan cicek yani turkce adı kardelen! kardelen güneşe aşık olmuş ama onu hiç bi zaman göremezmiş onun aşkı kar gibi bembeyaz ve ölümsüzmüş bigün berfin guneşi görmüş işte o an canından olmuş oda aşkı ugruna canını veerenlerden o aşkın anlatılıışıı çok hoşuma gitti ankaralılara basit gelebilir yada görünmeyebilir ama bi gerçek daha doğudakiler ne kdr erkek evlat düşkünü olsada evlatlarına ölümsüz bi sevgiyle bağlı bgn bunu bida anladım bende bebeğimi herşeyden çok sevcem

ben bu sayfalardan hiç bişey anlamadım pişman oldum aklım karıştı geçen dönem sınavda çıkan soruları görmek istedim acayip sorular net olmayan linkler ya ben bişey bulamayacakmıyım neyse bu sayfanın mucitleri anlaşıldığı üzere süper zeka ben araızdan ayrılıyorum size iyi kankilikler:confused::D

oy oy oy h.g tabiki sev.rainbow tatılıyorum ama alınmamışsındır umarım alınıyorsan takılmayayım arkadaşım:)sevdiğim için sizleri takılıyom yanlış anlaşılmasın:(

ben bu sayfalardan hiç bişey anlamadım pişman oldum aklım karıştı geçen dönem sınavda çıkan soruları görmek istedim acayip sorular net olmayan linkler ya ben bişey bulamayacakmıyım neyse bu sayfanın mucitleri anlaşıldığı üzere süper zeka ben araızdan ayrılıyorum size iyi kankilikler:confused::D

oy kıyamam yardımcı olmamı istersen ben burdaım tatlım bisden ayrılmana gerek yok

Geri
Üst Alt