Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hıım .güzin abla olarak ;demek sen ii hissetmedin kendiniki herşey üsüste gelmiş canım..yani sen çağırmışsın ;)moralini bozmalarına izin werme ...:p
konuyu bilmeden yazıorum :confused:

sevgi istiorum yanlızlıklar var huzur istiorum herşey buz gibi gülmek isterken ağlatılıorum şuan hiç bi çaresizliğimin caresi yok :(

demek yanlış kişiki sewgi isterken ağlatılıyorsun,birlikte olmak warken yalnız bırakılıosun....huzur istiyosan ilk önce seni huzursuz eden kişileri çıkar hayatından..çaresiz die bişey yoktur herşeyin mutlaka bi çaresi wardır yalnız biz o çareyi göremiyoruz ..;)

erkekler nie aldatır sadece bunun cvbını bilmk istiorum

ooooooooo..niemi;salaklıklarından,elindekiyle yetinmeyip aç gözlü olduklarından ,aradığı şeyi yada aradığını sandığı şeyi bulamadıklarından,
karaktersiz olduklarından,gerçekten sewmediklerinden(sewen insan yapmaz çünki=),kendilerini fazla abarttıklarından,karşıdakine bak ben istesem bi sürü kız war die ispat etmeye çalıştıklarından,bağlanmak istemeyip her çiçekten .....dediklerinden....ooo bisürü neden war sabah olur anlatsam..

günaydın herkese
ben biliyordum yarenin derdi olduğunu niye baştan sölemiosun arkadaşım bizde he bire üstüne geliyoruz:)

Geri
Üst Alt