B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #794 harika çok iyi gidiyor haftaya akaraya gidiyorum hazırlıklr felan işte
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #796 ya sınav zaten var onu hatırlamadığım birte an yok bakanlığın düzenlediği 10 günlük pc kullanımı ile ilgili kurs var ona gidicem
ya sınav zaten var onu hatırlamadığım birte an yok bakanlığın düzenlediği 10 günlük pc kullanımı ile ilgili kurs var ona gidicem
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #798 gözen' Alıntı: hımm hiç bişeyide kaçırmıyoruz bakıyorumda Genişletmek için tıkla ... şakamı yapıyorsun 6 aydır bekliyorum bu kursu (itiraf etmek gerekirse kurs bahane) bakanlık duymasın ama
gözen' Alıntı: hımm hiç bişeyide kaçırmıyoruz bakıyorumda Genişletmek için tıkla ... şakamı yapıyorsun 6 aydır bekliyorum bu kursu (itiraf etmek gerekirse kurs bahane) bakanlık duymasın ama
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #799 mesudum' Alıntı: şakamı yapıyorsun 6 aydır bekliyorum bu kursu (itiraf etmek gerekirse kurs bahane) bakanlık duymasın ama Genişletmek için tıkla ... bak işte bahane diosun gör ne işler karıştırcan seni gidi seni..
mesudum' Alıntı: şakamı yapıyorsun 6 aydır bekliyorum bu kursu (itiraf etmek gerekirse kurs bahane) bakanlık duymasın ama Genişletmek için tıkla ... bak işte bahane diosun gör ne işler karıştırcan seni gidi seni..