M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #662 ooo gözde olmuyor ama hemen kıskançlıkbu arada biz tanışmadık galiba ben merve maliye 2. sınfım ya sen
ooo gözde olmuyor ama hemen kıskançlıkbu arada biz tanışmadık galiba ben merve maliye 2. sınfım ya sen
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #663 merveg' Alıntı: ooo gözde olmuyor ama hemen kıskançlıkbu arada biz tanışmadık galiba ben merve maliye 2. sınfım ya sen Genişletmek için tıkla ... bende sude halkla ilişkiler 2.sınıf
merveg' Alıntı: ooo gözde olmuyor ama hemen kıskançlıkbu arada biz tanışmadık galiba ben merve maliye 2. sınfım ya sen Genişletmek için tıkla ... bende sude halkla ilişkiler 2.sınıf
M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #664 hımm ben adına istinaden gözde sandım.memnun oldum sudecim.sen naptın hazırmısın vizelere
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #665 son 1 dersim kaldı tabi onuda tamamlarsam denemelere geçicem
M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #666 hımm.inşallah yüksek alırsın.ben kaçıyorum hepinize iyi forumlar.by by
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #671 yaw yok be öle bı sıkıntıydı hanı sebbsız olanlardan
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #672 gözen' Alıntı: ehe canın niye sıkkın melekim Genişletmek için tıkla ... neyyyyy melekin canımı sıkılmış inanmıyorum kim sıkma kudretini gösterdi ecep
gözen' Alıntı: ehe canın niye sıkkın melekim Genişletmek için tıkla ... neyyyyy melekin canımı sıkılmış inanmıyorum kim sıkma kudretini gösterdi ecep
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #675 gözen benı yorma sen su sahsıyete cvbını ver yoksa kendıme hakım olamıyacagım
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #676 kendine hakim ol arkadaşım o da napsın bulaşacak kimse yok mikser gibi dönüp dolaşıp sana bulaşıyo
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #677 gözen' Alıntı: kendine hakim ol arkadaşım o da napsın bulaşacak kimse yok mikser gibi dönüp dolaşıp sana bulaşıyo Genişletmek için tıkla ... bence şansını daha faza zorlama sude sıradaki talihli sen olabilirsin
gözen' Alıntı: kendine hakim ol arkadaşım o da napsın bulaşacak kimse yok mikser gibi dönüp dolaşıp sana bulaşıyo Genişletmek için tıkla ... bence şansını daha faza zorlama sude sıradaki talihli sen olabilirsin
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #678 ayyy suddede bı korktu bır korktu sudeme 20 metreden fazla yaklasamazsın