I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #641 sanada gözen ben kactım deger verıp bekledıgım hersey yıkıldı kib canım ok derslerı halldeııım döncem
sanada gözen ben kactım deger verıp bekledıgım hersey yıkıldı kib canım ok derslerı halldeııım döncem
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #642 gözen' Alıntı: hb nasılsın bakem bugün dipçik gibimisin?? Genişletmek için tıkla ... sizi görüp te öle olmayan varmıdır
gözen' Alıntı: hb nasılsın bakem bugün dipçik gibimisin?? Genişletmek için tıkla ... sizi görüp te öle olmayan varmıdır
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #645 mesudum' Alıntı: nevar ne yok arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyilik mesud seni sormalı
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #648 iii işte fınallere bakıom konuları işte haytın acımasızıgı içinde
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #649 sınav deme bana stres yapıyom ya girsek de kurtulsak şu sınava
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #652 ee ne yaparsın kız derslerı bı werıyım stede cıkılota dagıtıcagım
M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #654 ben geldiim.nasılsınız arkadaşlar?valla melek ben bitter isterim haberin olsun
M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #656 hoşbuldum da napayım cnm ya hepsi yapmıyormu sonuçta.bari bittet yiyeyim dedim
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #657 cızzz cekılın mervem gelmiş sen iste yeter ben sınavı bı atlatıyım reklama grmese marka bıle verrdım vası üüüü ok hg
cızzz cekılın mervem gelmiş sen iste yeter ben sınavı bı atlatıyım reklama grmese marka bıle verrdım vası üüüü ok hg
M merveg Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #659 melekim cnm hoşbuldum.gördüğün gibi kafamızı kaşıyamıyoruz cnm ya.malum bir ay var.aman cnm ben çikolata yemesemde olur sen yeterki yüksek al cnm
melekim cnm hoşbuldum.gördüğün gibi kafamızı kaşıyamıyoruz cnm ya.malum bir ay var.aman cnm ben çikolata yemesemde olur sen yeterki yüksek al cnm
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2009 #660 gözen' Alıntı: iki dakkikada sattın beni haaa Genişletmek için tıkla ... a ask olsun senın yerın ayrı cnm bnm mervem mavişim bnm sen gözdemsın
gözen' Alıntı: iki dakkikada sattın beni haaa Genişletmek için tıkla ... a ask olsun senın yerın ayrı cnm bnm mervem mavişim bnm sen gözdemsın