Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol kuzum yaaa moral verdin de pek yapabiilcekmişim gibi gelmiyo alttan dersler hala zorluyo. o derslerin kapağını bile açmak istem,yorum

okudum çok sağol rahatladım çok, yarın uyanır uyanmaz harcımı yatırcam :) valla ne kadar çalışsamda anlamıyorum maliyet muhasebesinden.
heartqueen sen kaçıncı sınıftasın? kurslara git vaktin varsa. yararını gören arkadaşlarım var

Rica ederiz çiçek:)
Yhaa heartqueencım naz yapıo:D
O yapar bn ınanıyorum 30 gün var daha kossskocamaannnn:D:D

ben işletme son sınıfım çiçek yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldn. aynı şekilde maliyet muhasebesi ve türk vergi sistemi alttan olmak üzere 9 dersim var tvs ve maliyete kursa gidiyorum zaten ama muhasebeden nefret ettiğim için anlayamıyorum yada anlamak bile istemiyorum

walla ipek bu 30 günün 10 gününü çık hayatta ders çalışamam nişanlım geliyo 2 hafta sonra daha annemlerin yanına gitcez sınava balıkesirde girdiğim için izmirden ayrılmam lazım en kısa zmanada:( offffffffff daha bissürü yapacak şey daha fırsat bulup 2. takksitimi bile yatıramadım. babamda haziranda bitiremezsen sanayiye çırak vercem seni diyo tehdit altındayım:D

hoşbuldum. bende işletme sondayım. bendede maliyet kaldı. biter canım benim takma hiç son nasılsa bu sene. son sınıf olunca ben daha gayret etmeye başladım. i_siyahın dediği gibi 30 gün var daha. millet 15 günde hazırlanıyo.

Heartqueencim:)
Seni bulmuşken bırakmak istemesdım amma geç oldu:o
İi qeceler hepinize kendınıze iyi bakın görüşmek üzere:rolleyes::rolleyes:

ii geceler ipekcim . tatlı rüyalar. bende yatayım saat sabah 7 den beri dışardayım. gece 11 de anca eve girdim. offffffff. görüşürüz yine artık

Geri
Üst Alt