B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #582 çözebildinmi sorunu posky naptın pc yi
P POSKY Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #583 mesudum' Alıntı: çözebildinmi sorunu posky naptın pc yi Genişletmek için tıkla ... yokya resimlerim giti silinmiş bulamadım
mesudum' Alıntı: çözebildinmi sorunu posky naptın pc yi Genişletmek için tıkla ... yokya resimlerim giti silinmiş bulamadım
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #586 ooooooooo kimleri görüyoruz hg melek nasılsın bu gün
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #591 hımmm neyse ben yemek yıyecem ok gel beraber olsun
D delgeç Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #594 merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #595 merhaba nuran nerde kaldın ya gözlerimiz pc de kaldı
D delgeç Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #597 mesudum' Alıntı: merhaba nuran nerde kaldın ya gözlerimiz pc de kaldı Genişletmek için tıkla ... nedemek istedin aşkolsun
mesudum' Alıntı: merhaba nuran nerde kaldın ya gözlerimiz pc de kaldı Genişletmek için tıkla ... nedemek istedin aşkolsun
D delgeç Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #598 yalnış mesaj alıntı yaptım başka mesaj için geçerli niye evde kalcaklarmış yalnış bilgimi veriyorum yani
yalnış mesaj alıntı yaptım başka mesaj için geçerli niye evde kalcaklarmış yalnış bilgimi veriyorum yani
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #599 korkuttun beni ya acizane fikrimi beyan ettim