R rainbow Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 3 Mar 2009 #562 izledim çok güzeldi saol ,anlatılanlar etkileyici gerçektende
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #567 günaydın posky ne hoş geldin öyle nasılsın bu gün
P POSKY Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #568 sende hoşgeldin nasılsın anlaşılan diger arkadaşlar daha uyuyo neyse onlar guzelik uykusuna devam atsinler bizde onlar gelene kadar muhabet edelim
sende hoşgeldin nasılsın anlaşılan diger arkadaşlar daha uyuyo neyse onlar guzelik uykusuna devam atsinler bizde onlar gelene kadar muhabet edelim
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #569 Tabiki çaylarımızıda alalım evdeydin dimi sen
P POSKY Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #570 mesudum' Alıntı: Tabiki çaylarımızıda alalım evdeydin dimi sen Genişletmek için tıkla ... ewet evdeyim
mesudum' Alıntı: Tabiki çaylarımızıda alalım evdeydin dimi sen Genişletmek için tıkla ... ewet evdeyim
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #574 teşekkür ederim çok iyiym dipçik gibiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #575 dipçik gibi güzel gidiyor ya dersler falan uğraşıyoruz işte
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2009 #579 seda hoş geldin seni gördüğüme sevindim