S ...sbl Kayıtlı Öğrenci 19 Ara 2008 #22 bende milli eğitim müdürü olacagım, tabi biraz sıkıcı bi iş ama birinin artık dur demesi lazım bu haksızlıklara
bende milli eğitim müdürü olacagım, tabi biraz sıkıcı bi iş ama birinin artık dur demesi lazım bu haksızlıklara
A asudee Kayıtlı Öğrenci 24 Ara 2008 #23 bende banka düşünüyorum.bitirdim..banka sınavına girdim ama arkan olmadan olmuyo torpil şart gibi şu zamanda...
bende banka düşünüyorum.bitirdim..banka sınavına girdim ama arkan olmadan olmuyo torpil şart gibi şu zamanda...
S Sero1 Kayıtlı Öğrenci 21 Ocak 2009 #25 karnını diplomayla doyurmayı düşünüyosan açlıktan ölürsün diploma almak çok zor aöfte
M merveg Kayıtlı Öğrenci 25 Ocak 2009 #29 ben yüksek lisans düşünüyorum hayırlısıyla...sonra da ya nasip
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 25 Ocak 2009 #33 Pc Mühendisligi Okucam İnş Sonrada KaymakamLık sınavLarına Gircm
N NİLL Kayıtlı Öğrenci 25 Ocak 2009 #34 bende aöf yüksek puanla bitirip yüksek lisans yapmak istiyorumm
G gül_34 Üyeliği durduruldu 7 Şub 2009 #36 Arkadaşlar şaka bir yana sizleri bir yirmi yıl sonra görmek isterim işte ozaman ne oldugunuz belli olacak
Arkadaşlar şaka bir yana sizleri bir yirmi yıl sonra görmek isterim işte ozaman ne oldugunuz belli olacak
S Sero1 Kayıtlı Öğrenci 8 Şub 2009 #37 20 yıl sonra 40 yaşında oluyo genelimiz inş 5 yıla belli olur ne olacağımız
B b.hosten 2 Mar 2009 #39 bende yüksek lisans yapmak isitorum.. zamannda öss çalşmadım şimdi içim yanıor bunu yüksek lisans yaparak kapatmayı istiorum...
bende yüksek lisans yapmak isitorum.. zamannda öss çalşmadım şimdi içim yanıor bunu yüksek lisans yaparak kapatmayı istiorum...