Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türk dili ve edebiyatı okumak istiyodum ama bi 4 yıl daha böyle sınav sonuçlaını beklerken çıldırmak yerine 2 yıl adalet okuyup sadece 2 yıl çıldırmayı tercihte edebilirim
bende iktisat fakültesi mezunuyum(inş. sonuçlar açıklanınca hüsrana uğramam) yüksek lisans yapmak istiyorum alesten 66 aldım ama kpds den sınıfta kaldım kasımda tekrar giricem ales ve kpdsye inş. yerleştirilirim istediğim yüksek lisans bölümüne ayrıca ygs ye girdim 2 yıllık sosyal hizmetler okumayı planlıyorum ordandan DGS ile 4 yıllığa tamamlamak nasip olur inş. sonra kpss bekler bizi eğer yüksek lisansa kabul edilmezsem olur mu olur torpil falan yok ne yazık ki bende o zaman SMMM staja başlama sınavına girip mali müşavir olmayı denerim .gönlüm rehabilitasyon merkezlerinde çalışmak ama bakalım rüzgar bizi nereye götürecek şunun şurasında aralık ayında herşey kesinleşmiş olur OCAK-ŞUBAT aylarında da yüksek lisansa başvurma dönemi başlar inş. 6 ay kadar sonra yine burda birbirimize hedefimize ulaşıp ulaşamadığımızı yazarız ve umarım hepimiz isteklerimize kavuşur gönlümüzün istediği meslekleri yaparız
seyda sen yazalı baya olmuş ama umarım görürsün.ben merve.senle aynı durumdayım kamu mezunuyum ben. yüksek lisansla ilgili bilgi sahibisin gördüğüm kadarıyla bu konuda bişeyler paylaşabilirsek sevinirim.ocak şubatta yüksek lisans başvuruları varsa o zamana kadar kpds yi yetiştirebilirmiyim diye düşünüyorum.umarım dönersin.bu durumda olan birileri varsa paylaşımda bulunabiliriz sanırım.
Özel bir şirket olursa; yönetici, h.ilişkilerden sorumlu müdür-yönetici, işletmeci, işletme müdürü, ar-geci, girşimci vs.
Devlet olursa; devlet olsun bizim olun iş ayırt etmem.
Sosyolog olarak , Köşe yazarlığı yapmak istiyorum.Ama önce okulu bitirir bitirmez yüksek lisans yapmak hedeflerimin arasında .kaybolan yıllarımın acısını çıkarmayı hedefliyorum.......