okul bitirince ne okumak istersin ?

valla haylleri büyük olanın hedefleride büyük olr
ben müdürlük düşünüyorum bakalım .. okul bitmeden teklif geldi ama
bitince kesin gelmez
en önemlisi şu kriz bitsin yeter......

kaymakamlık ales sınavına giricem gerçi ben astsubaylık sınavınada giricem :D:D:D rüzgar nereye sürüklerse oraya gidicem

Özel sektör insan kaynakları departmanında çalışmak istiyorum. yada sözleşmeli memur falan olmaya çalışırım gibime geliyor...:rolleyes:

mrb ben bişey soracaktım
aöf de bu sene tercih yapacağım
gümrük müşaviri olmak istiyorumm hangi bölümü okumam ve mezun olduğumda ne yapmam gerekiyor?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler...

ben labve vet saglık okuyorum bu sene son sınıfa geçtim bu bitsin seneye açikögretim türk dili ve edebiyatı okucam inşallah

Valla bu ülke şartlarında iş seçme imkanımız pek yok. O zaman ki şartlar neyi gösterir bilemem. Duruma göre diplomamla ilgili işleri yapmak isterim; fakat olmazsada ne iş olsa yaparım abi moduna da girebilirim :).

okulu bi bitirsem başka bişey çıkmazsa o zamana kadar (2yıl) KPSS den başka hiçbir sınava girmek istemiyorum bıktım valla bu sınavlardan. sınav sınav gına geldi yaaa :mad:

Arkadaşlar hep avukat olmak içimde yatan bir uhtedir.Hukuk okumayı çok istemişimdir ama kısmet olmadı inş.aöf bittikten sonra şansımı tekrar denicem şu askerliği bi atlatım 25 yaşına kadar giricem sınava:)

Geri
Üst Alt