P pegasus_dna Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 27 Nis 2010 #8 öğrenci olmaktan bıktım oku oku bitmiyor: hayat üniversitesinde de öğrenciyiz...bakalım karnemiz nasıl olcak ....teşekkürler kardeşlik
öğrenci olmaktan bıktım oku oku bitmiyor: hayat üniversitesinde de öğrenciyiz...bakalım karnemiz nasıl olcak ....teşekkürler kardeşlik
D dokuz9 Çömez Öğrenci Kayıtlı Öğrenci 15 Tem 2010 #10 Hayatımız sınav.Bu taraf pek önemli değil,diğer taraf daha mühim...
A ayberk228 Mezun Kayıtlı Öğrenci 15 Tem 2010 #11 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Çekmediğim dertler çile kalmadı diyor sanatçı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Çekmediğim dertler çile kalmadı diyor sanatçı
X xyzes Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 16 Tem 2010 #12 çok tatlı.... gerçekten haklısın oku oku bıktım yakında benimde ihtiyacım olucak o gözlüklere paylaşım için teşekkürler.......
çok tatlı.... gerçekten haklısın oku oku bıktım yakında benimde ihtiyacım olucak o gözlüklere paylaşım için teşekkürler.......