notlarımı satıyorum............

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buket06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok destek olmuşsunuz arkadaşlar sağolun ben notlarımı satıyorum dediğim konu nerelere gitmiş ben onları tutmak için emek verdim biraz saygılı olun alırlar yada almazlar bu kadarda laf söylenilmez ben zaten kimseye zorla bişey satmıyorum ihtiyacı olan yazsın dedim konum nerelere gitmiş herkes saygı göstersin lütfen ben isteyen yazsın dedin konum yorumlarla dolmuş

yazık milletin dini imanı para olmuş bu notları alamayan ne insanlar var ihtiyacı olan birine verde hayır duasını al.

bu notlarla birlikte 3.sınıf işletme notlarım da isteyen arkadaşlara duyurulur

Bencede milletin dini imanı para olmuş.Gerçekten yazık ! Şurada o notları scanle taratıp internette paylaşsan emin ol aldığın paradan daha çok sevap kazanırsın... Birkaçını hazırlık esnasında sırf arkadaşlar faydalansın diye scanle taratıp nete koymuştum. Şimdide bu notlarımı o derslerden kalan bir arkadaşa vereceğim. Tamam murat açıköğretim kitabını satıyorsan sat ama notlar noluyor ya...Notların doğruluğu bile tartışılır...Bilmiyorum arkadaşım ama kişisel fikrimi söylüyorum gerçekten yazık !

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Geri
Üst Alt