ne zaman açiklancak sonuçlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mliks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence aybaşından önce açıklamazlar soruları bile kaç gün sonra yayınladılar sonuçları siz hesap edin artık

valla bu açikögretım yaş iş sıkılmaya basladım hıç bı ısı duzgun degıl anca paraya gelınce işi düzgün

bızlerı somuruyorlar verdıklerı bı kıtaplar onlarıda cogu arkadasımız alamadı kı!! yazıklar olsun AOF ye

20 gün sonra açıklanıyor bir aksilik olmazsa ALLAH ' ın izniyle. ocak sonu en geç şubat başı...
mail atmıştım dilekçe olarak cevap geldi bütünleme kesinlikle yok bizim için dezavantaj oluşturuyomuş çünkü...
bu sistemle bu ülke standardıyla sonumuz hayır olsun inşaallah...

kendimi koyun gibi hissediyorum her şeyi yapıyorlar ama biz ögrenciler olarak sesimizi çıkaramıyoruz ve ezilmeye devam ediyoruz yazıklar olsun aöf sana iki yakanız bir araya gelmesin allahınızdan bulun

20 gün sonra açıklanıyor bir aksilik olmazsa ALLAH ' ın izniyle. ocak sonu en geç şubat başı...
mail atmıştım dilekçe olarak cevap geldi bütünleme kesinlikle yok bizim için dezavantaj oluşturuyomuş çünkü...
bu sistemle bu ülke standardıyla sonumuz hayır olsun inşaallah...

ne buyuk sacmalık ya okadar para yatır bıde kalsın dıya bakıp para yemeye calısıyorlar baska bısey degıl

Geri
Üst Alt