S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #63 , yorgun , kollarım agrımakta... sen nasılsın ? iyisindir inş
J jojo Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #64 iyi mi iyide ne kelime, harikayım!! heyyy! alttaki sana nida ediyorum.sen nassın _?
G güzelim Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #65 ben mı ? suprız yumurtadan cıkmış gıbıyım mücizeyım elhamdurullah !!!!! sen nasılsın ?
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #66 3 günlük gemi yolculğundan sonra karaya ayak basarsında kara sallanır ya işte o karada sallanan evler gibiyim noldu bana :? sen nasılsın mübarek
3 günlük gemi yolculğundan sonra karaya ayak basarsında kara sallanır ya işte o karada sallanan evler gibiyim noldu bana :? sen nasılsın mübarek
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #67 Ruhundaki suskunluğunu bozmak isteyen biri gibiyim.. Sen nassın inşallah....?
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 10 Ağu 2009 #68 eyw saglıgına duacıyız sen nasılsın heyy evet sen bu yazıyı okuyan
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 10 Ağu 2009 #69 Mesain bitmemiş bakıyorum da.... Yorgun savaşçı gibiim hala pili bitmemiş ....sen nassın ???
C CELAL KORAY Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #71 ben de yolun ortasında karşıya geçsem mi ? geçmesem mi ? diye düşünen insan gibiyim eee sen nasılsın
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #72 Kremalı bisküvilerin arasındaki krema gibiyim lezzetli ve akıcı sen nassan gurban ?
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #74 Sabun gibi köpüren ; sonunda patlayan biri gibiyim... sen nassın??
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 20 Şub 2010 #75 Bir kedisi bile olmayan Sezen Aksu sarkısı gıbıyım. Sen nasılsın????