S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 7 May 2008 #123 İnşallah gelecek az bizaman kaldı hemde tamamen yanımda olacak ve ayrılmayacak...
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 7 May 2008 #125 Normalde bn ankaralıyım oda ankarada iş gereği şuan amasyadayım hazirandada evlenecez inş.
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 28 Tem 2008 #130 Mutluyum çünkü sevgilimle EVLENDİM. . . Ve eşimle çok güzel bir evlilik yaşıyorum şuan Seni Çoooooo...ooooooook Seviyorum EMİNE
Mutluyum çünkü sevgilimle EVLENDİM. . . Ve eşimle çok güzel bir evlilik yaşıyorum şuan Seni Çoooooo...ooooooook Seviyorum EMİNE
S sanko86 Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2008 #132 @sinem73 hayırdır nedir sorun.Allah mutluluk ihsan eylesin.
S sinem73 Kayıtlı Öğrenci 31 Tem 2008 #133 ben mutlu olmak istiyorsamda hayat izin vermiyor ki.sağol ALLAH RAZI OLSUN
S sanko86 Kayıtlı Öğrenci 1 Ağu 2008 #134 Hayat her zaman acımasız olacak sen kendini mutlu edeceğine inanacaksın.Ona göre yeni adımlar atacaksın.
Hayat her zaman acımasız olacak sen kendini mutlu edeceğine inanacaksın.Ona göre yeni adımlar atacaksın.
B Beyhan Kayıtlı Öğrenci 5 Eyl 2008 #137 bugün oğlum liseye kayıt oldu. inanamıyorum ne cabuk büyüdü artık liseye giden bir oğlum var.
J jojo Kayıtlı Öğrenci 5 Eyl 2008 #138 dainty' Alıntı: bugün oğlum liseye kayıt oldu. inanamıyorum ne cabuk büyüdü artık liseye giden bir oğlum var. Genişletmek için tıkla ... ooo hadi bakalım hayırlı olsun
dainty' Alıntı: bugün oğlum liseye kayıt oldu. inanamıyorum ne cabuk büyüdü artık liseye giden bir oğlum var. Genişletmek için tıkla ... ooo hadi bakalım hayırlı olsun
B Beyhan Kayıtlı Öğrenci 5 Eyl 2008 #139 sağol jojocum jojo' Alıntı: ooo hadi bakalım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ...