T Toprak63 Kayıtlı Öğrenci 10 Tem 2009 #22 Bak ibret al ağaçtan yere düşen yaprağa, o da eskiden bakar idi yukarıdan toprağa
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 10 Tem 2009 #24 "artist degilim muhteşem olmak kanımda var" diger adresimdedde bu yazıyo
B bigangel Kayıtlı Öğrenci 12 Tem 2009 #28 ~~~|||||||ıııııı35138+27394ıııııı|||||||~~~kımı o aı sheteru--------:
B bigangel Kayıtlı Öğrenci 12 Tem 2009 #29 *SeNın HaWaN KaDaR ßeNiM RüzqaRıM WaR.. ●● // DéhShéT'm - Manyaq'm - Laf SOKaRım - YéRSé uqRaSS ßaKaLîm__ eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda... Kalbim çevrim dışı...
*SeNın HaWaN KaDaR ßeNiM RüzqaRıM WaR.. ●● // DéhShéT'm - Manyaq'm - Laf SOKaRım - YéRSé uqRaSS ßaKaLîm__ eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda... Kalbim çevrim dışı...
G güldeste Kayıtlı Öğrenci 14 Tem 2009 #31 "dünün güzelliğini görüp,bugüne kızan ben.yarınlardan korkuyorum."
G güzelim Kayıtlı Öğrenci 28 Tem 2009 #33 herkezın 3 kışılığı vardır ; ortaya çıkardığı ,sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı...
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #34 Sana öyle bi ask yasatırım ki gecmişin önümde selama durur
Y *yasemin* Kayıtlı Öğrenci 19 Eyl 2009 #38 Nick : Güneşin oLsun gönLünde.... KişiseL iLeti :YaLnızLıktan geLinir, yaLnızLığa gidiLir....