motive olmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NİLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NİLL

Kayıtlı Öğrenci
ders çalışmak istiyorum ama yapamıyorum.tam 2 saattir kitaplarımın başındayım onlar bana bakıyor ben onlara..oysaki dün çok güzel çalışmıştım bugun bir türlü başlıyamıyorummm..yardımm edinn:(

nil kasma kendini bu kadar.az az verimli çalış.yani alışana kadar yavaş yavaş ilerle konularda.bi süre sonra anladığını görüp soruları çözmeye başlayınca ders çalışmak senin için zevkli hale gelecek.kolay gelsin sana

bence bir an önce başlasan iyi edersin naz yapmaya gelmez dersler sınavlar da yaklaşıyor sınav da başarılı olduğunu bütün dersleri verdiğini düşün ... ya da tersini sen ce hangisi daha iyi ne okuduğunu bilsem belki daha iyi ardımcı olurdum ama bence bir ana önce çalışmaya başla hadi bye;)

Bence belli bi duzene koymamyı dene..
O zaman daha başaRılı olursun hem Şu gunde Şukadar konu bitirecem Şukadar soru çozucem die kendını şartlarsan yaptıkça mutLu hisseder hiç sıkılmazsn:)

Kitaplardan çalışamıyorsan daha kolayı var testlerin doğru cevaplarını işaretleyerek kendini alıştırabilirsin eminim bu kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bundan daha kolay bir metod sanırım yok arkadaşım kolay gelsin şimdiden...

güzel taktikler vermişler arkadaşlar hepsine katılıyor ve teşekkür ediyorum

motivasyonu etkileyen bir sürü faktör var ortamın ısısı, ışık,ses,vb. ayrıca herkes herzaman algılama gücüne sahiptir die bişi yok bence bu gibi durumlarda bu moddan çıkmak için bişeyler yapılmalı ne biliyim balkona çık, bişeyler ye iç, duş al, arkadaşınla konuş vs.
yani bazen olur böyle zorlama kendini geçmesini bekle:p

Bence belli bi duzene koymamyı dene..
O zaman daha başaRılı olursun hem Şu gunde Şukadar konu bitirecem Şukadar soru çozucem die kendını şartlarsan yaptıkça mutLu hisseder hiç sıkılmazsn:)
ipege katılıyorum bitiremem korkusuna kapılama kendni dere bikaptır zaten önemlı olan o bak unıteler nasıl korkuyo senden:o:p

sevgili nil,
ders çalışmak için arkadaşlarımın da dediği gibi öncelikle tam anlamıyla kendini ders çalışmaya hazır hissetmen lazım,ders çalışmaya mecburum diye,ders çalışmak için ders çalışmak mantığı olmamalı hiçbir zaman.gerçekten içinden gelerek yaparsan,hem daha iyi anlarsın hemde anladığını unutmazsın önemli olan kendini hazır hissetmek ama çok ta zaman kaybetme hazır değilim diye:)
düzenli bir program gerekir öncelikle.sınava yakın zamanlarda da bol bol soru örneği çözmek aöfdestek e bol zaman ayırmak:D

arkadaşım ben bunu bi psikologdan duydum ve gercekten işe yarıyo cığlık atar gibi gerdir yüzünü gözlerini aç ama ses cıkartma bak dene işe yarıyor haa bu arada gercekten konsantre olduğunda yani olduğuna emin olduktan sonra ders calış bence...

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederimmmmmmm.sizleri dinledim ve gerçekten işe yaradı.ders çalışmamı engellicek şeyleri ortadan kaldırdım fazla kasmadan düzenli bir şekilde çalıştım bende de size bir tavsiye en çok işe yarıyan şey soru çözmek

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederimmmmmmm.sizleri dinledim ve gerçekten işe yaradı.ders çalışmamı engellicek şeyleri ortadan kaldırdım fazla kasmadan düzenli bir şekilde çalıştım bende de size bir tavsiye en çok işe yarıyan şey soru çözmek

sevindim nilll basarılar dılerım:D:D

Geri
Üst Alt