"Montauk Canavarı" korku yarattı!

ksk_prens

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Kamu Yönetimi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kanada’nın Ontario bölgesinde görüntülenen garip bir canlı ülkede korku yarattı.
Daily Mail’in haberine göre, Ontaria’ya bağlı Kitchenuhmaykoosib kasabasında köpekleriyle birlikte yürüyüşe çıkan iki hemşire göl kenarında garip bir hayvan leşiyle karşılaştı.
Köpeğin havlamaları üzerine bulunan canlının vüdudu siyah tüylerle kaplı iken, başı, yüzü ve ayakuçlarının çıplak olduğu görüldü.
Bugüne kadar bilinen hiçbir hayvana benzemeyen yaratığın fotoğraflarını çeken hemşireler olayı anlatmak üzere kasabaya döndü. Ancak inceleme yapmak üzere olay yerine gelen yetkililer, yaratığın yerinde olmadığını gördü.
Olay hakkında bilgi veren hemşireler, kuyruğu fare kuyruğunu andıran yaratığın ilk olarak köpekleri Sam tarafından bulunduğunu bildirdi. Hemşirelerin ifadesine göre, bir koku olarak suya atlayan köpek, yaratığın leşini sürükleyerek kıyıya getirdi.
Hemşireler fotoğraflarını çekerek internete koyduğu yaratığa "Montauk Canavarı" adı verildi.

bır yorum yazan yok sadece resme bakım gecıyorsunuz

Gören hemşirelerle konuşmak lazım:p
"Montauk Canavarı"Adı niye böyle olmuş acaba :rolleyes:

orasını bılmem okudugumda sasırdım bende

mutant mı yoksa:):)): anam ne tuhaf du bi bakim tekrar bufoloya andırıyor...:D:D bence mutasyona uğramış....bilimsel açıklamsını yapayım :) genetik faktörlerin etkisiyle ,genlerde bozulma olmuş olabilir

ne biçim yaratık yahu :eek::eek: kazayla olmuş heralde:Dteşekkürler bu akşamki kabusumun konusu belli oldu:D

bundan korkulcak bısey mı var :D

saçları kepeklenmiş hayvanın:D:D:D:D bakın iyice hehe

begendimm:D:D:D gren kişiler yerinde olmak isterdim (belki ölmemiştir.su insanı yoraryaa insn olmasada hayvan onuda yormuştur biraz dinlenip gitmiştir.:D:D)
gerçekten farklı bir yaratık tşlrrr.prens.

begendimm:D:D:D gren kişiler yerinde olmak isterdim (belki ölmemiştir.su insanı yoraryaa insn olmasada hayvan onuda yormuştur biraz dinlenip gitmiştir.:D:D)
gerçekten farklı bir yaratık tşlrrr.prens.
rıca ederım

fılm lerden fırlamıs gıbı cok guzel ya :D tesekkurler

rıca ederım

Geri