Memur adayları için son 2 gün

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 2010-KPSS 26 Eylül 2010 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacaktır.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a başvurma işlemleri
virgs.gif
31 Mayıs – 2 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular
virgs.gif
ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacakları başvuru merkezlerince yürütülecektir.

Sınava katılmak isteyen adaylar
virgs.gif
Kılavuz ile Aday Bilgi Formuna
virgs.gif
başvurma süresi içinde ÖSYM'ni adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satış yapılmayacaktır.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzunda başvurma
virgs.gif
sınav
virgs.gif
değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

İlgili Linkler:

Kılavuz :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Aday Bilgi Formu :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol:

Başvuru Merkezleri :

bilgilendirme için teşekkürler..

Bugün arkadaşlarım bankaya gittiklerinde sistemin çökmesinden dolayı işlem yaptıramamışlar.Duyurulur buradan arkadaşlarada hazırlıklı olun.

basvurular uzadı akadaslar.... ayın 6 sına kadar

Geri
Üst Alt