Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb ben kamu 3.sınıftayım yıl sonu sınavlaına giremedim oyüzden biraz fazla çalışıyorum ama geçerim inşallah herkese başarılar yardımcı olabileceğim bi konu olursa hazırım bu sene kastamonudayım fakatönümüzdeki sene manisaya geliyorum inşallah kolay gelsin arkadaşlar
merhaba nasılsın ben manisalıyım fakat şu anda izmir de okuyorum ama yine de manisa da sınavlara giriyorum bölümüm ev idaresi 2, sınıftayım tek dersim var bitirınce işletme 3 ten başlamayı planlıyorum
selam arkadaslar bende manisalıyım kendim bu sene okuyacam acıkögretimdn halkla ilişkiler bölümünü acaba derslerine girme imkanımız varmı varsa haftada kacgün
ben iktisat hazırlıkta okuyorum önlisans mezunuyum vizelerde nereye kadar sorumluyuz bilen varmı? lütfen birisi cevap yazabilirmi ve vize tarihi ne zaman çok teşekkürler
selam arkadaslar bende manisalıyım kendim bu sene okuyacam acıkögretimdn halkla ilişkiler bölümünü acaba derslerine girme imkanımız varmı varsa haftada kacgün