Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum açık öğretim fakültesi laborant ve veterinerlik sağlık meslek yüksek okulunda staj yapma imkanı varmı. var ise bu stajı prosöderü nedir bir bilgşniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim
ya arkadaslar kusuruma bakmayın bnm aklıma takılan birsürü seyler var aslınada ama bir tane sey soracagım bn 1.sınıfı (laborant&veterıner saglık)bitirdikten sora ögrenmek amacla staj görebılırmıyım.
slm bende 2. sınıf okuyorum bu yıl staj yapmak istiyorum. aslında lisede kimya okuduğumda staj yapmıştım ama şimdide yapmak istiyorum çünkü bi umut kalma şansım olur die. bunun için biyerlerden izin almak gerektiğini duymuştum yardım edebileceğinizi sölemişsiniz banada yardım edermisiniz?
slm arkadaşlar bu sıtaj olayını bana biraz acarsanız sevinirim şu an bir kurulusda çalışmıyorum memur falanda deilim sadece dışardan 1. sınıfı okuyorum bu yıl staj ve okul bitiminde nerelerde çalışa bilirim yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler
staj olyında zorunluluk yok kendini geliştirmen açısından istediğin kadar gönüllü olarak özel ve devlet hastanelerinde staj yapabilirsin..Okul bitiminde özel hastanelerde çalışabilirsin. Kadro almak devlette çalışmak istiyorsan kpss sınavından yeterli puanı alman gerekir..