Laborant ve Veteriner Sağlık Okuyanlara Müjdeli haber....

Arkadaşlar düz lise mezunuyum yarın sınava giricez ve bende bu bölümü isteyenlerdenim bu bölümü bittiğinde yükseköğretim muzunu mu oluyoruz ve hastanelerde laborant olarak çalışabiliyormuyuz bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar düz lise mezunuyum yarın sınava giricez ve bende bu bölümü isteyenlerdenim bu bölümü bittiğinde yükseköğretim muzunu mu oluyoruz ve hastanelerde laborant olarak çalışabiliyormuyuz bilgi verirseniz sevinirim.

evet buket normal iki yıllık önlisans mezunu oluyoruz
iş olanaklarına gelince hastanelerde yada veteriner kliniklerde çalışabiliyoruz ama devlet memurluğu zor biraz

arkadaşlar merhaba ben yeniyim az önce okudum ama sormak istiyorum .laborant ve veterinerlik okuyanlara müjde denilmiş hemşirelik hakkı var mı macaba cevaplarsanız sevinirim

yok o eski haber bi ara öyle bişey çıktı ama onaylanmadı hala

Merhabalar; bu sene "Laborant ve Veteriner Sağlık" ve "Eczane Hizmetleri" arasında kaldım karar veremiyorum hangisini seçmeliyim. :confused:

iyi araştır kardeşim hangisi içine siniyorsa sonunda iş imkanı daha garantiyse onu seççç

iyi araştır kardeşim hangisi içine siniyorsa sonunda iş imkanı daha garantiyse onu seççç

Laborant ve Veteriner bölümünde; laborant yahut veteriner olunabiliyor. ( iş bulmaya bağlı tabi ) Eczane Hizmetleri'nde yalnızca eczanelerde çalışılıyor. Böyle bakınca Lab. Vet. daha avantajlı gibi. :rolleyes:

bencede lab ve vet saglık daha avantajlı ama yenede sen iyi düşün

Şimdilik belli bşy yok ama bu gelişmeler gercekten iç açıçı umarım olumlu sonuc cıkar ama bu yökün nyapcagı hic belli olmaz hakkımızda hayırlısı

açıkcası kimse ne olacağını ne yapacağını bilemiyor şöyle adam gibi biri çıkıpda bize okuduğumuz bölüm yada okul hakkında bi kesin bilgi veremiyor mu

yalan ya 2012 deyiz hani öyle birşey yok yanlız veteriner fakültesine geçiş oluyor onda da sadece hazırlık okumuyorsun 1. sınıftan başlayıp 4 sene okuyorsun saçmalık

Geri
Üst Alt