lab ve vet saglıkçılar buraya dikkat

sonsuz_nur

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar lab ve vet saglık programının örgün egitimide açılmış acaba o laborant olarakmı veteriner olarakmı görülecek yani ordan mezun olan laborant olarak çalışabilecek mi? bilgisi olan varmı?

vahide o bölüm zaten vardı
okul arkadaşlarımın bir kısmı örgün okudular bizden farkı yok

hayır yoktu yeni bu sene açıldı peki senin mezun olan arkadaşların laborant olarakmı veteriner olarakmı görev yapıyolar?

slm herkese bn aöf 2, sınıf laborant v e vetrinerlik sağlık okuyorum acaba bizde hemsireliğe yukseltebiliyor muyuz lisans tamamlamyı aydınlatırsanız sevinirim

selam ben hemsırelık bolumunde okuyorum aynı zamanda bu bolumude okumak ıstıyorum bilgi verebilecek birisi war mı ?

selam

arkadaşlar lab ve vet saglık programının örgün egitimide açılmış acaba o laborant olarakmı veteriner olarakmı görülecek yani ordan mezun olan laborant olarak çalışabilecek mi? bilgisi olan varmı?

selam ben hemsırelık bolumunde okuyorum aynı zamanda bu bolumude okumak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.fatih:)

hmm anladım peki.bu bolumde okumak ıcın hangı puan turunde kac puan almak gerekıor? birde iş istihdamı ne durumda bu bolumden mezun olanlar ıcn?

valla ben sınavsız geçtiğim için bilgim yok puan konusunda aöf de belli bi kontenjan sınırlaması yok bu yüzden barajı geçen herkes girebilir diye düşünüyorum
iş konusuna gelince pek ümitvar olamicam ama özel hast. ve vet. kliniklerde diğer liselilere göre daha şanslıyız tabi

hmm anladım peki.bu bolumde okumak ıcın hangı puan turunde kac puan almak gerekıor? birde iş istihdamı ne durumda bu bolumden mezun olanlar ıcn?

bu bölüme geçmen için barajı geçmen yeterli iş konusundada pek bi şansımız yok malesef:(

bu bölüme geçmen için barajı geçmen yeterli iş konusundada pek bi şansımız yok malesef:(

ya ben iş istihdamı yuksek olan bi bolumdur dıe tahmın etmıstım:(.devlet hastahanelerinde felan kpss de amıorlarmı? alıosalar senede ortalama ne kadar alıolar kı? vede kach puan ıstıorlar ki_? unvan laborant oluordu deıl mı ?

arkadaşlar bölümü bitiren laborant ünvanı alacak size gönderilen kitapçıktan gerekli bilgileri alabilirsiniz..anlaşıldı mı:)

iş imkanı fazla bi bölüm araştırdım kpss veya özellerde çalışma imkanımız fazla ve ne kadar staj yaparsı-anız sizin için artı puan olur

Geri
Üst Alt