KPSS'ye başvurular 2 Temmuz'a kadar sürecek

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için düzenlenecek KPSS'ye başvurular
virgs.gif
2 Temmuz 2010 tarihine kadar yapılabilecek.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans'a başvurma işlemleri
virgs.gif
ÖSYM Sınav
Merkezi Yöneticiliklerinin ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacakları başvuru merkezlerince yürütülecek. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin internet adresinde yayınlanacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar
virgs.gif
kılavuz ile aday bilgi formuna
virgs.gif
başvurma süresi için de ÖSYM'nin
internet adresinden ulaşabilecek. Ayrıca kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu”nda başvurma
virgs.gif
sınav
virgs.gif
değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

Sınav
virgs.gif
26
Eylül 2010 tarihinde yapılacak.

Kısmet olursa bende gireceğim.Bu sene son şansım önlisans olarak.
İyi bari başvuru formu almaya gerek kalmayacakmış.
Haber için teşekkürler tatlım ;)

Arkadaşlar şimdi ben maliye 4.sınıf ögrencisiyim ve KPSS ye lisan üzerinden başvurdum... Mezun olup olamayacagım eylul ayındaki büt lerde belli olacak. Mezun olamama durumuna karşı Orta ögretimlerin KPSS sine başvurabiliyor muyum?

keşke bende ön lisans girseydim yaf :S lisans başvurdum ama pişman oldum iyi bi sonuç alamıcam :S

thanks o zaman kendim yapabilirim ama foto işi nasıl olacak kpss 08den kalma fotomu alınırki

ya arkadaşlar bşy sorcam benim şimdi son senem bu ama büte kalıp kalmayacagım belli deil ya kalırsam başvuruyu ortaögretim olarakmı yapcam nasıl olcak bütte verirsem dersleri sınıfı geçersem kpss ye önlisans olarakmı gircem yoksa ortaögretimmi?anlamadım bunu ben ortaögretim olarak başvurduktan sonra sınıfı geçersem önlisasn olarak giremiycemmi?:(

Geri
Üst Alt