kocasıyla & karısı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yarensu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yarensu

Kayıtlı Öğrenci
mutluyum çok mutluyum kocamı çok seviorum sizinde bizim gibi bi aşkınız varsa konumda paylaşalım!!!

bir kedim bile yok:(:(:(

biri aşkmı dedii:confused:çokk uzaklardaaa:(:confused:
ama belki çok yakınımda da ben görmüyoo olabilirrimm:p

aşık değilim :).diyorum.acaba yakınımdada ben mi görmüyorum .sadece tahminn:D:p

ask bazen kapalı kutu gibidir içinde ne oldunu bilemezsin ama sana garip bi heycan verir bazen yureğin acır korktunu hissedersin ama korkularına rağmen açıcaksın o kutuyu yaşıyacaksın gerektiğinde acıyla sevinci göremediğin ama yakınında olan işte bu kutu belkide hayatını değiştirecek biliomusun ben kocamın attığı bi msja çok etkilendm içinde hiç acıkca yasılan bişi yoktu sıradan bi msjdı bnm için değer verdim o msjlara sora bi baktım ask var yürüdüm ve yolun sonuna geldiğmde bi baktım bi kocam olmuş o bnm çok yakınımda ama bana uzak bi aşktı şimdi deli dolu yaşıorum ben o aşkhı!!!

ask bazen kapalı kutu gibidir içinde ne oldunu bilemezsin ama sana garip bi heycan verir bazen yureğin acır korktunu hissedersin ama korkularına rağmen açıcaksın o kutuyu yaşıyacaksın gerektiğinde acıyla sevinci göremediğin ama yakınında olan işte bu kutu belkide hayatını değiştirecek biliomusun ben kocamın attığı bi msja çok etkilendm içinde hiç acıkca yasılan bişi yoktu sıradan bi msjdı bnm için değer verdim o msjlara sora bi baktım ask var yürüdüm ve yolun sonuna geldiğmde bi baktım bi kocam olmuş o bnm çok yakınımda ama bana uzak bi aşktı şimdi deli dolu yaşıorum ben o aşkhı!!!

:eek::rolleyes::rolleyes::confused::confused:
anlat kızım açılırsın uzun şöle bi :D:D:D

yarensu sen heralde aşkı tam yaşadın anlatıyosun malesef ben yaşayamadım bundan sonrada pek umudum yok.

Yarensu allah mutlu mesut etsin :) inş rabbim bizde nasip etsin bu kadar büyük bi sewgiyi :d :d

valla benim tek aşkım var oda ankaragücü aşkı:)dier türli bi kızı sevdim 2 senelik bi beraberlik oldu onun yüzünden maçlara gidemiyodum hiçbiyere gitmemi istemiyodu hayatı bağımsız bi şekilde yaşıyamıyodum ama artık o yok allah onu mutlu etsin ben ise byle çok mutluyum :)

Geri