H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 13 Ağu 2009 #45 Hoşgeldiniz,sosyal grubumuzada katılabilirsiniz... http://www.aofdestek.net/group.php?groupid=41
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 20 Nis 2010 #48 avci41' Alıntı: körfezdenim hazırlıkdayım henüz Genişletmek için tıkla ... Hazırlığı bitirdik.3 olduk
avci41' Alıntı: körfezdenim hazırlıkdayım henüz Genişletmek için tıkla ... Hazırlığı bitirdik.3 olduk
A avci41 Kayıtlı Öğrenci 21 Nis 2010 #49 Hazır-Cevap' Alıntı: Hazırlığı bitirdik.3 olduk Genişletmek için tıkla ... o msjı yeni üye olduğumda yazmıştım bi kerem
Hazır-Cevap' Alıntı: Hazırlığı bitirdik.3 olduk Genişletmek için tıkla ... o msjı yeni üye olduğumda yazmıştım bi kerem
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 21 Nis 2010 #50 avci41' Alıntı: o msjı yeni üye olduğumda yazmıştım bi kerem Genişletmek için tıkla ... Tamam canm 1 seneden beri bu ailenin içindeyiz
avci41' Alıntı: o msjı yeni üye olduğumda yazmıştım bi kerem Genişletmek için tıkla ... Tamam canm 1 seneden beri bu ailenin içindeyiz
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 16 Kas 2010 #51 Wayy be hazırlıktan beri burdayız fire vermeden 4.sınıf olduk