AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 15 Nis 2008 #1 Evet Gece Kuşları nedne gece Kuşusunuz, Neden Uykunuz Yok, Neden Uyumuyorsunuz Bakalım haydi herkes bi bahane üretsin.. Ben babama hastahaneden randevu alacağım, şii alttaki sen nedne uyumadın bakalım....
Evet Gece Kuşları nedne gece Kuşusunuz, Neden Uykunuz Yok, Neden Uyumuyorsunuz Bakalım haydi herkes bi bahane üretsin.. Ben babama hastahaneden randevu alacağım, şii alttaki sen nedne uyumadın bakalım....
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 16 Nis 2008 #4 Gece Uyumadim çünkü çok Karanlikti.ama Bunu Size Yazamadim çünkü Elektrikler Yoktu
B berkan Kayıtlı Öğrenci 17 Nis 2008 #6 uyuyamadım çünkü kafamı kurcalıyan sorularıma cevaplar alamadım ya paylaşım siteleri diyorlar sorularıma yanıtlar gelmiyor nasıl oluyor anlamadım
uyuyamadım çünkü kafamı kurcalıyan sorularıma cevaplar alamadım ya paylaşım siteleri diyorlar sorularıma yanıtlar gelmiyor nasıl oluyor anlamadım
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 17 Nis 2008 #7 Gece Kuşları koyunları Saymaya Başladık haydin bakalım, Bir koyunuda Çitten Siz atlatın
M melike80 Kayıtlı Öğrenci 18 Nis 2008 #10 ya biraz daha seviyeyi yukarı çıkaralım baya geyiğiz öle değil mi
C co1era Kayıtlı Öğrenci 18 Nis 2008 #11 3. koyun Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Y yozgat sürmelisi Kayıtlı Öğrenci 24 May 2008 #12 slm arkadaşlar bende gece kuşuyum ama mecburi kuş beni kızım uyutmuyor 7 aydır uykuya hasretim valla