Kimler Bu Bölümde Okuyor!!! Tanışalım Arkadaşlar...

AOFDestek

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
Bu Bölümde Okuyan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım....

Konunun Altında Kendinizi Kısaca Tanıtabilirsiniz Arkadaşlar...

İyi forumlar Diliyoruz.....

slm ben elçin spor yönetiminde okuycam bu sene kayseriliyim spor yönetimi okuycak arkadaşlarla tanışmak isterim

elçin mrb. bende spor yönetimindeyim.Ne yapacağımız hakkında bi fikrin var mı?

İzmirde oturuyorum ve 7 kişi okuyorduk izmir büyük şehir ve nerede sınava gireceksek o yedi kişi ile okul bitinceye kadar beraberdik :) ilk mezunuyum.Pek işime yaramayacakta olsa aöfnin böle bir program açması güzeldi.

slm ben Gülspor yönetiminde okuycam bu sene Nevşehirliyim.Spor Yönetimi bölümün gördüm çok istedim umarım başarılı oluruz.

merhaba elçin hanım bende spor yönetimi 2009 girişliyim tek dersim kaldı mezun oluyorum güz dönemi ama dersler zevklı bıraz okursanız konuları rahatlıkla bıtırırsın ayrıca facebook ta bölümle ilgili grup kurdum daha önce soru vb konularda yardımcı olabılırım diğer üyelerde olduğu gibi Allah kolaylık versın sıze saygılar selamlar. özkan gürbüz Amasya

merhaba gül hanım bende spor yönetimi 2009 girişliyim tek dersim kaldı mezun oluyorum güz dönemi ama dersler zevklı bıraz okursanız konuları rahatlıkla bıtırırsın ayrıca facebook ta bölümle ilgili grup kurdum daha önce soru vb konularda yardımcı olabılırım diğer üyelerde olduğu gibi Allah kolaylık versın sıze saygılar selamlar. özkan gürbüz Amasya

Merhaba.İkinciüniversite şansını kullanarak kayıt oldum bu bölüme.Branş dersleri çok zevkli.Ama ilk dönemde işletme,iktisat,genel muhasebe dersleri var.Bunlar biraz sıkıcı.Kulüplerde,federasyonlarda,Gençlik spor müdürlüklerinde,belediyelerde iş bulma imkanınız var.Turizm sekteründe bile iş bulabiliyorsunuz.Herkese başarılar.

Geri