AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 28 Tem 2010 #1 Hadi Bakalım Arkadaşlar Aramızdan Kimler Bankacılık ve Sigortacılık Okuyor Görelim.....
F ftmt Kayıtlı Öğrenci 9 Eki 2012 #2 1sınıf tayım 3 dersten kaldım pekı bu sısteme gore kactane ders eklenecek ona gore sıldırecegım kaydı
1sınıf tayım 3 dersten kaldım pekı bu sısteme gore kactane ders eklenecek ona gore sıldırecegım kaydı
A Ayca_Guler Kayıtlı Öğrenci 10 Eki 2012 #3 Kaldığınız dersler ile birlikte 2.sınıf derslerinide alabileceksiniz.
A Ayca_Guler Kayıtlı Öğrenci 11 Kas 2012 #5 aliatceken' Alıntı: bu sene yeni kayıt oldum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...
aliatceken' Alıntı: bu sene yeni kayıt oldum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...
O ogrencii Kayıtlı Öğrenci 18 Kas 2012 #6 Ben de bu sene yeniyim.umarım başarılı bir öğretim yılı olur tüm öğrenciler için
B BHRFRT Kayıtlı Öğrenci 27 Kas 2012 #8 bende 3 dersten sorumlu 2.sınıfa geçtim sizce bu kredili sistem iyimi oldu kötümü ben daha henüz bu sistemi çözmüş değilim..
bende 3 dersten sorumlu 2.sınıfa geçtim sizce bu kredili sistem iyimi oldu kötümü ben daha henüz bu sistemi çözmüş değilim..
M mliks Kayıtlı Öğrenci 18 Ara 2012 #14 ay ne guzel bak hepınız aynı bolumde okuyosunuz ben lojıstık okuyorum kimse yok sıtede tek savascı gıbıyım(
ay ne guzel bak hepınız aynı bolumde okuyosunuz ben lojıstık okuyorum kimse yok sıtede tek savascı gıbıyım(