Kayıt Yenileme hakkında.....

ismaililker

Kayıtlı Öğrenci
Herkese merhaba..
İşletme 3 te(istanbul dışında olmama nedeniyle)bütünleme sınavlarına giremedim ve doğal olarak kaldım, sınıf tekrarı yapmak istiyorum.Eğitim ücretini bankaya yatırmam yeterli mi başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
Bu arada halkla ilişkilerden dikey geçişle 3.sınıf okuyordum..
teşekkürler..

Bankaya Ödemeyi yaptıktan sonra dekontu Aof burosuna vermeniz gerekmiyor. Sonra işleme gecmiş mi diye kontrol ederbilirsiniz web adresineden (aof.edu.tr) Tc kimlik no girip, Eğer Kayıt yenilenmemiş gözüküyorsa Dekont'la beraber aof burosuna gitmeniz gerekli.

ben 1.sınıf öğrencisiyim. birkaç yerde kayıtın yenilenmesi ile ilgili birşeyler oqudum. ama ben kayıt 1 kere yaptırdım. kitaplarımı aldım. kayıtımı tekrar mı yeniletmem gerekior!
kayıt yenilemesi yapmayanların sınwlara alınmayacağı yazıo:?
bilgilendirirseniz sewinirim

ben 1.sınıf öğrencisiyim. birkaç yerde kayıtın yenilenmesi ile ilgili birşeyler oqudum. ama ben kayıt 1 kere yaptırdım. kitaplarımı aldım. kayıtımı tekrar mı yeniletmem gerekior!
kayıt yenilemesi yapmayanların sınwlara alınmayacağı yazıo:?
bilgilendirirseniz sewinirim

Okula yeni başlayanlar Kayıt Yaptırma işlemlerini yaparlar. 1. seneden sonra her yıl sezon başında kayıt yenileme işlemleri yapılır.. Ki kayıt yeniletmeyen öğrenci o sene ders göremez sınavlara giremez.

kayıt yenileme hak.

ben kaydımı yenileyemedim bayramdan nsonra yatırsam ücretini olurmu.Yada hakkımı kayıpmı ettim

benim bir arkadaşımın ablası birinci taksiti ödemediği halde ona sınav kağıdı geldi geçen yıl.ama sonra o parayı faiziyle aldılar

oda olur:) bilmiyorum ..ben bildiklerimi soyluyorum..istisna olur heralde

kafayı yiyecem 18 aralıktan bu yana bu harç olayını düşünmekten kafayı yiyecem.ne olur bir hak daha verseler bu yıl bitecek okulum.oysa ben ne hayaller kuruyordum bir yıl daha bekleyemem.ne olur duyun sesimi anadolu üniversitesi ne olur......................

noldu kabul etmedılermı sinem:(valla uzgunum

sen yinede umudunu kesme belkı bişiler olur belkı 2.taksitte alırlar ikisini birden...umutlu ol inşallah olur..

her yıl yeniden kayıt yaptırmak ve yeni sınıfın kitaplarını almak için aöf bürosuna müracaat etmek gerekiyor.büro sizin yatırdığınız taksit dekondunun arkasına kaşe basar dekont sizde kalır ayrıca her kayıt yapıldığında öğrenci kimliğinizin arkasına yeni kayıt döneminin bandrolü yapıştırılır.yeni yıl bandrolü olmayanlar sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.ilk taksidi yatırmayanlar da öğrencilik haklarından yararlanamaz sınavlara giremez yalnız 2.taksidi yatırmayanlar faiziyle birlikte yatırabilir.

zaten artık umudumda kalmadı.belki birşeyler olur diye bekledim.ama yok

inş. hakkında hayırlısı olur ama yine de ümidini yitirme ve bu konuyu iyice araştır derim.

nerden araştırabilirimki.ama büro bilgilerime girdiğimde hala kaydım var onu biliyorum.ya yeterki olsun faiziyle bile yatırmaya razıyım.bir sene daha bekleyemem...

artık seneye kaldı umutlarım.kayıt yenileyedim.

büro bilgilerime girdiğimde aktif öğrenci değilsiniz diyor...yani gitti bu sene

Geri