Kayıt yaptırsam mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hullecix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hullecix

Kayıtlı Öğrenci
Ek tercihlerde (Örgün öğretim) önlisans bir yer yazdım ve %99 istediğim yer gelecek ve üniversiteye yarleşeceğim,buraya kadar
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bir sorun yok.Ben bu sene açık öğretim maliye'ye kayıt olmak istiyorum.Şimdi size sorum şu olacak.Şimdimi aöf'e kayıt olayım(hani şu 14 ekime kadar süresi olan kayıtlar),yoksa üniversiteye yerleşip "ikinci üniversite" aöf'e mi kayıt olayım(bununda kayıt tarihleri 31ekim-25 kasım arası
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ı
).Biraz karışık oldu ama
...
İkinci üni
rsite:

aöf:

Eğer YGS den maliye kazandıysanız 14 ekime kadar kayıt olabilrsiniz, yok YGS de kazanmadıysanız örgün eğitime kayıt olduktan sonra ikinci üniversite kapsamında direk kayıt olabilirsiniz. Bu size bağlı.

Geri