Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samed isimli arkadaş bnde yeniyim aöf iktisat kazandm derslere girmek istiyorum ama örgünün dersleri erken başlıyo bu durumda biz girebiliyomuyuz ??????? bilgin varsa cnvplarsan sevnrm şimddien teşkklerr ARKADAŞLARRR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN CVP VERSİN ACİL!!!!
arkadaşlar Birşey Soracam Bu Nisan Ve Hazirandaki Sinavlara Hiiiiç Girmeden Direk Eylül Bütünlemesine Kalip O Sinavdan Dersleri Verip Geçebilme şansimiz Var Mi Acaba Yoksa Muhakkak Nisana Yada Hazirana Girmekmi Lazim
arkadaşlar Birşey Soracam Bu Nisan Ve Hazirandaki Sinavlara Hiiiiç Girmeden Direk Eylül Bütünlemesine Kalip O Sinavdan Dersleri Verip Geçebilme şansimiz Var Mi Acaba Yoksa Muhakkak Nisana Yada Hazirana Girmekmi Lazim
arkadaşlar ben bu gün kaydımı yaptım bölümüm kamu yönetim şimdi kitapları verdiler tamam gidebilirsin dediler ders çalışmaya başla dediler nekadar çalışacam kitabın neresine kadar nereye kadar sorumluyum bilmiyorum cevap veren olurSA sevinirim
arkadaşlar üniversitede akademik danışma hizmetleri (yani dersler) ocak ayının başında başlar final sınavından önce yani mayıs ayının son haftası sona erer.1.2. ve 3.sınıflarda akademik danışma hizmeti veriliyor sadece son sınıfta böyle bir hizmet bulunmamakta ve her sınıftan 3 er ders veriliyor.ben 4.snıftayım şu ana ve bazı derslerin sınava kadar yetişmediği de oldu ama yinede hocada bitiyor herşey.
kardesim verdikleri ders kitablarının yanında kacıncı üniteye kadar calışıcagın yazıyo ... olmadı diosan ilk verdikleri aöf kılavuzunda iktisat bölumunun dersleri kamu yönetimi için gecerli oluyo saklamıssan eger .......