Kayıt İşlermleri Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolfagen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolfagen

Kayıtlı Öğrenci

Sevgili arkadaslar kayıt işlemleri için neler gerekli;nereden kayıt olunuyor;yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...LoWe AOForum :)

Sevgili arkadaslar kayıt işlemleri için neler gerekli;nereden kayıt olunuyor;yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...LoWe AOForum :)

Kayıt için gerekli tüm bilgilere
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ulaşabilirsin.

kayıt için öğrenim durum belgesi isteniyor(diploma sureti noterden) deniyor aslı noterden tastikli var bunun fotokopisi olurmu

Fotokopi olacaksa noterden tastikli olması şart bildiğim kadarı ile. Yani amaç diplomanın gerçekliğini tespit etmek. O yüzden 1. onay makamı yani noterden fotokopiyi çektirip aslının aynısıdır ifadesi taşıyan noter mührünün vurulması gerekli.

nüfüz cüzdanı örneği isteniyor tabi ttastikli olacak ben devlet memuruyum kendi kurumum kimlik fotokopimi çekip onaylarsa geçerli olurmu cevap veren olursa sevinirim

slm herkese ben geçen sene dikey geçiş yaparak aöf bilgi yönetimi programına girdim fakat şu anda kayıt yenileme ne zaman hangi tarihte ve nasıl yapılacağını bilmiyorum bilen varsa mutlaka yazarsanız sevinirim teşekkürler

aof buromuzu biz mi seçiyoruz(internetten başvuruda istenen)

hayır arkdaşım senin evine kayıt yeri kağıdı gelio orda sana en yakın kayıt merkezini yazıolar mesela bana en yakın mithat paşaymış orda yaptıracam

aöf buro seçimi ; kayıt bilgilerınde verdiğin adres ildeki kayıdı yaptıgın buro oluyor kayıt işlemin gerçekleştikten sonra anadolu edu tr adresınden aof ogrencı sıstemı dıye bı lınk var oraya gırıp kendi öğrenci işlerinin oldugu sayfaya giriosun orda adres değişikliği yerınden gerekli işlemi yapıosun ve işlem tamamlanıyor umarım bilgiler işine yarar

selam şu taksitler hakkında sorucaktım 1.taksit ve 2. taksiti birliktemi yatırıcaz yoksa 2 taksit için belirli bir zaman söylenecek mi?

selam şu taksitler hakkında sorucaktım 1.taksit ve 2. taksiti birliktemi yatırıcaz yoksa 2 taksit için belirli bir zaman söylenecek mi?

Dilersen her ikisini aynı gün dilersen birini kayıt yenileme yada kayıttan önce diğerini mart veya nisan içinde. Senin tercihine kalmış yani

acil kaç gündür kesin bi cevap alamadım aof kamuyu kazandım kayıt yaptırdım ama iki yıllığa ek kontenjandan kayıt yaptırabilirmiyim ikiside iptal olur diyorlar aynı anda hem aof hem iki yıllık örgün okuyabilirmiyim yarın son çok acil tşkler

bir haftadır soruma sağlıklı cevap alamadım siteden ayrılacam en yetkili mercileri aradım olması lazım olmaması lazım diye cevap vveriliyor ek yerleştirmeler yarın son allah rızası için

bir haftadır soruma sağlıklı cevap alamadım siteden ayrılacam en yetkili mercileri aradım olması lazım olmaması lazım diye cevap vveriliyor ek yerleştirmeler yarın son allah rızası için

Eğer ek kontenjandan yararlanmak istediğin önlisans programı Anadolu Universitesi bünyesindeyse 2 yıllığa başvuru kabul edilmez.. Kazara yapmışsan hiç yapılmamış sayılır..
Ama farkli bir universitede 2 yıllık bir bölüme kayıt için başvurabilir hatta kayıt yaptırabilirsin bunda bir engel yok..

+ olarak.. Bizler Universitenin Yetkili Ağızları değiliz.. Burayı açmaktaki maksadımız bilgimiz ölçüsünde birbirimize yardımcı olmaktır. Tehdit duymak yerine "Emeğe Saygı" gösterilmesini beklerdim..

Kimseyi burda zorla tutmuyoruz.. Kimse burda diye bundan bir çıkar sağlamıyoruz.. Amacımız yardım etmekse karşılığını saygıyla görmek isteriz.. Tehditlerle değil..

Saygılar..

siteden ayrılacağım kelimesi bir çıkmazın sonucu söylenen bir kelimedir dikat edersen konuşmamın sonunda allah rızası için yazılmış onun için tehtit algılandıysa özür dilerim ayrıca bilginizden dolayı teşekkür ederim ben aof kamuyu kazandım kaydımı yaptırdım yalnız bulunduğum şehirde iki yıllık aof si değil normal iki yıllık örgün eğitim okumak istiyorum ek kontenjana baş vuru yapabilirmiyim baş vuru yaptım ama olurmu olmazmı bilmiyorum

slm ben işletme 2. sınıfa geçtim.kaydımı ne zaman yapacam?kasımda diyolar ama bilmiyorum lütfen cecvaplayın...

Geri