O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #201 hagaydigi kuguguş digiligindegen ogoyugugun ogoynagayılıgım megesegelega bagaşlagayagalıgıgım 'c' igelege bigigir hagayvagagan igigismigi
hagaydigi kuguguş digiligindegen ogoyugugun ogoynagayılıgım megesegelega bagaşlagayagalıgıgım 'c' igelege bigigir hagayvagagan igigismigi
K karasevdam Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #202 cegeylagan şigimdigide K hagayvagan igismigi sögeylegeyigin.
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #205 kemanci_33' Alıntı: bu aradagag GÜNAYGGGIIN CAGLARARIM Genişletmek için tıkla ... kuguşdigiliginigi dügüzgügün yagazagalıgıgım agarkadagaşıgım sagnagadaga gügünagagaydıgın
kemanci_33' Alıntı: bu aradagag GÜNAYGGGIIN CAGLARARIM Genişletmek için tıkla ... kuguşdigiliginigi dügüzgügün yagazagalıgıgım agarkadagaşıgım sagnagadaga gügünagagaydıgın
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #206 jagaugugagar bugulagamagayagacıgımıgı zagannegetigin 'L'
K karasevdam Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #207 jagalege bugu agaragada kegemagancıgı kuguş digiligini sügüpeger bigiligiyogorsugun tegebrigik egedegerigim
jagalege bugu agaragada kegemagancıgı kuguş digiligini sügüpeger bigiligiyogorsugun tegebrigik egedegerigim
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #209 karasevdam' Alıntı: sigizdege O egeşyaga sögöylegeyigin Genişletmek için tıkla ... bıgıyıgır nige yagazdıgıgın gügüzegegelligigik
karasevdam' Alıntı: sigizdege O egeşyaga sögöylegeyigin Genişletmek için tıkla ... bıgıyıgır nige yagazdıgıgın gügüzegegelligigik
H havva578 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #217 hagaf haganigi kagalmagadıgımıgıbegende çogok vagar begen vegeregeyim mege hagarfigindegen hagayvagan
hagaf haganigi kagalmagadıgımıgıbegende çogok vagar begen vegeregeyim mege hagarfigindegen hagayvagan
H havva578 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2008 #218 şimdi şu andan ne yapıyorsunuz arkadaşlar bilgisayar karşısında şu anda başka ne yapıyorsunuz ben çayıma şeker attım karıştırıyorum mesela
şimdi şu andan ne yapıyorsunuz arkadaşlar bilgisayar karşısında şu anda başka ne yapıyorsunuz ben çayıma şeker attım karıştırıyorum mesela