I igencyilmaz Kayıtlı Öğrenci 31 Mar 2008 #72 Ben Okul öncesi Bölümü 3. Sinif öğrencisiyim. 2006-2007 Yilinda Okul öncesi Bölü 3. Sinifina çikan Vize Sorularina Nasil Ulaşabilirim. çok Acil
Ben Okul öncesi Bölümü 3. Sinif öğrencisiyim. 2006-2007 Yilinda Okul öncesi Bölü 3. Sinifina çikan Vize Sorularina Nasil Ulaşabilirim. çok Acil
F fevzis Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2008 #79 ozsen' Alıntı: 1. sınıf Halkla İlişkiler Genişletmek için tıkla ... ben 1.sınıf isletme okuyorum ama halkla iliskiler istiyorum sence degistireyimmi bolumumu???simdiden tesekkur ederim...
ozsen' Alıntı: 1. sınıf Halkla İlişkiler Genişletmek için tıkla ... ben 1.sınıf isletme okuyorum ama halkla iliskiler istiyorum sence degistireyimmi bolumumu???simdiden tesekkur ederim...
Y YUSUF 24 Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2008 #80 slm Ares' Alıntı: 2. sınıf Kamu Yönetimi bölümü öğrencisiyim... Genişletmek için tıkla ... bende kamu yönetimi 4. sınıfa gidiyorum.allah izin verirse önümüzdeki sınavda bunu halletmem lazım.Tabi çalışışabilirsem eğer.
slm Ares' Alıntı: 2. sınıf Kamu Yönetimi bölümü öğrencisiyim... Genişletmek için tıkla ... bende kamu yönetimi 4. sınıfa gidiyorum.allah izin verirse önümüzdeki sınavda bunu halletmem lazım.Tabi çalışışabilirsem eğer.