A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2010 #24 biraz geç oldu ama kusura bakmayın yeni gördüm doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
E Efsunnn Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2010 #27 suheda ve buket iyiki doğdunuz biraz geç oldu kusura bakmayın nice yıllara
G gülsüz mü Kayıtlı Öğrenci 15 May 2010 #29 suhedaa' Alıntı: yok canm ne demek Genişletmek için tıkla ... sudehacım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmusun yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin...
suhedaa' Alıntı: yok canm ne demek Genişletmek için tıkla ... sudehacım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmusun yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin...
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 15 May 2010 #30 gülsüz mü' Alıntı: sudehacım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmusun yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederm canm iki hafta geçti yeni yaşımla ama yinede sağol
gülsüz mü' Alıntı: sudehacım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmusun yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederm canm iki hafta geçti yeni yaşımla ama yinede sağol
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 15 May 2010 #32 seher.' Alıntı: doğum günün kutlu olsun suhedaa ben de yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... sağol canım
seher.' Alıntı: doğum günün kutlu olsun suhedaa ben de yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... sağol canım