İtiraf ediyorum

İtiraf ediyorum; 1 ay önce cep tlfum elimden düşüp kırıldı:( ama bizimkilere ''çalındı'' diye yutturdum :D:D:D:p (:() ve yine itiraf ediyorum: şimdi tlfsuzum :(

Alışverişimizi yaptık ve kasaya yanaştık. Kasiyer çocuk önce bana baktı
virgs.gif
sonra telefonuna sarıldı. Sonra birini arayıp
virgs.gif
artık nasıl bir heyecana kapıldıysa; "Dediğim kız burada oğluum!" dedi
virgs.gif
ben şaşkın şaşkın babama baktım
virgs.gif
babamınsa ağzından şu sözler döküldü: "Babası da burada de!"

Hay Allahım ya:D:D

İtiraf ediyorum; 1 ay önce cep tlfum elimden düşüp kırıldı:( ama bizimkilere ''çalındı'' diye yutturdum :D:D:D:p (:() ve yine itiraf ediyorum: şimdi tlfsuzum :(

itiraf ediyorum kankam banada yutturdu :D:D

itiraf ediyorum ecrin yalan söyledigin için allah cezanı veermiş:))))

benimki ciddi itiraf olcak, birinin ölmesine engel olabilirdim yanımdaki arkadaşa kulak vermemem gerekiyordu.

ben dere kenarında bir inleme sesi geliyordu birçuvalın içinden dereye inmeye kalkıştım,çuvala bakcaktım arkadşaım korktu, tekrar ordan geçerken polisler vardı, çuvalın içinden ceset çıktı.... kurtarabilirdim ....:(:((:

benimki ciddi itiraf olcak, birinin ölmesine engel olabilirdim yanımdaki arkadaşa kulak vermemem gerekiyordu.

ben dere kenarında bir inleme sesi geliyordu birçuvalın içinden dereye inmeye kalkıştım,çuvala bakcaktım arkadşaım korktu, tekrar ordan geçerken polisler vardı, çuvalın içinden ceset çıktı.... kurtarabilirdim ....:(:((:

off yagmur kötü olmuş :(

ayy nerden buluyo seni böyle şeyler ya :(
bende itiraf ediyorum hafta sonu dersten çıktıktan sonra arkadaşlarla takılıyoruz biraz anneme de ders geç bitiyo diyorum:o

nerde bela var bei buluyor, çekiyoo beni hay ne yapim:D:D:D daha çok şey var ya

anne itiraf ediyorum tencerenin içine salyongozları ben koydum:D:D:D:D haberin ola...

Geri
Üst Alt