S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 15 May 2009 #102 itiraf ediyorum sitedeki en iyi arkadaşım bana darılmış hiç konuşmuyor artık benle
D dravdan Kayıtlı Öğrenci 15 May 2009 #103 itiraf ediyorum sessizzlik (savaş'a) arkadaşım'a gönül borçlu olucam final sonrası
S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #106 Reqina' Alıntı: İtiraf ediyoRum bende darıldım bazılarına.. Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum bana darılan kişide ragina fakat kırmak istemedim onu
Reqina' Alıntı: İtiraf ediyoRum bende darıldım bazılarına.. Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum bana darılan kişide ragina fakat kırmak istemedim onu
S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #107 dravdan' Alıntı: itiraf ediyorum sessizzlik (savaş'a) arkadaşım'a gönül borçlu olucam final sonrası Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum o açığı kapattın zaten teşekkürlerinle
dravdan' Alıntı: itiraf ediyorum sessizzlik (savaş'a) arkadaşım'a gönül borçlu olucam final sonrası Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum o açığı kapattın zaten teşekkürlerinle
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #108 sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum bana darılan kişide ragina fakat kırmak istemedim onu Genişletmek için tıkla ... İtiraf ediyoRum kırıldım..
sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum bana darılan kişide ragina fakat kırmak istemedim onu Genişletmek için tıkla ... İtiraf ediyoRum kırıldım..
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 17 May 2009 #109 İtiraf ediyorum;,,itiraf edecek birşeyim yok artık.........
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 19 May 2009 #111 Bende edeyim en büyük itirafımı yakındır gitmeler
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 19 May 2009 #112 İtiraf edıyorumkı şu yukardakını taşla sopayla dövecem gördüğüm yerde
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 19 May 2009 #113 İtiraf ediyorum;,,kalbin gitmişse hiç tutma bedenini buralarda.............
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 23 May 2009 #115 itiraf köşesi mi açtınız hayırdır..... bizde bişeyler itiraf etsek mi?
S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 27 May 2009 #116 itiraf ediyorum çok sevdiğim canıma sözlendeiğimi söledim ve sonsuza kadar kalbimden çıkarıp toprağa gömdüm onu....
itiraf ediyorum çok sevdiğim canıma sözlendeiğimi söledim ve sonsuza kadar kalbimden çıkarıp toprağa gömdüm onu....
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 27 May 2009 #117 itiraf ediyorum ki.....herkes istediği gibi algılıyor......
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 29 May 2009 #119 BURCU' Alıntı: Bende edeyim en büyük itirafımı yakındır gitmeler Genişletmek için tıkla ... İtiraf Ediyorum ki;,,patron sana şu andan itibaren katılıyorum.....giderken haber ver bende gelicemmmmmmm...
BURCU' Alıntı: Bende edeyim en büyük itirafımı yakındır gitmeler Genişletmek için tıkla ... İtiraf Ediyorum ki;,,patron sana şu andan itibaren katılıyorum.....giderken haber ver bende gelicemmmmmmm...