S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #45 itiraf ediyorum ki sen akıllı bir paradigmaya sahip bir kıssın bu işin üstesinden gelirsin ve en iiy kararı verirsin
itiraf ediyorum ki sen akıllı bir paradigmaya sahip bir kıssın bu işin üstesinden gelirsin ve en iiy kararı verirsin
P pena Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #46 sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum ki sen akıllı bir paradigmaya sahip bir kıssın bu işin üstesinden gelirsin ve en iiy kararı verirsin Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum bu sözlerle karar verme gücüm arttı....
sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum ki sen akıllı bir paradigmaya sahip bir kıssın bu işin üstesinden gelirsin ve en iiy kararı verirsin Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum bu sözlerle karar verme gücüm arttı....
P pena Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #48 sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum ki;hayrıllsı olcaktır senin adına Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum oldu galiba....
sessizzlik' Alıntı: itiraf ediyorum ki;hayrıllsı olcaktır senin adına Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum oldu galiba....